Sponzori

Ispis

Poštovani suradnici i partneri,

Pozivamo vas na 13. kongres Hrvatskog Društva za Endoskopsku Kirurgiju koji će se održati u Tuheljskim toplicama 18. do 21. svibnja 2016. godine. Organizatori kongresa su Hrvatsko Društvo za Endoskopsku kirurgiju i Klinika za kirurgiju Kliničke Bolnice Dubrava u Zagrebu.
Već četvrt stoljeća svjedočimo nezadrživom razvoju minimalno invazivnih kirurških postupaka u gotovo svim kirurškim granama. Endoskopska kirurgija je prošla svoj razvojni put od dijagnostičkih postupaka do vrlo složenih i zahtjevnih operacija. Može se slobodno reći da uz transplantacijsku kirurgiju, najveći iskorak u kirurgiji je upravo načinjen endoskopskim načinom operiranja. Razvoj endoskopske kirurgije je tijesno povezan s napretkom i razvojem tehnologije, posebnih instrumenata i novih aparata.
Na našim kongresima već više od 20 godina tradicionalno izmjenjujemo iskustva naših kirurga. I na ovom kongresu očekujemo više od 300 liječnika različitih kirurških specijalnosti: neurokirurga, ORL specijalista, urologa, torakalnih i abdominalnih kirurga koji izvode minimalno invazivne kirurške operacije. Isto tako na našim kongresima sudjeluju i kolege iz susjednih zemalja osobito Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Italije, Austrije i Mađarske. Na ovom kongresu će sudjelovati ugledni strani predavači iz Velike Britanije, Italije i Belgije.

Više detalja o samom kongresu možete saznati putem mrežne stranice: http://www.hdek.com.hr/
Brošura pred vama donosi najvažnije informacije o kongresu i mogućnostima vašeg doprinosa ovom događaju kroz sponzorstva.
Uvjereni smo kako ćete u širokoj ponudi pronaći najbolji način kojim ćete predstaviti svoj rad, proizvode i buduće projekte našim kirurzima.

Nadamo se uspješnoj suradnji i druženju na našem kongresu.

Za Organizacijski odbor 13. Kongresa HDEK

Predsjednik kongresa
Prof. dr. sci. Igor Stipančić

Sponzorski paketi i popis usluga koje uključuju

Cjenik za izlagače

Ukoliko imate druge potrebe molim vas kontaktirajte organizatora. Moguće je organizirati i druge kombinacije sponzorskih paketa u dogovoru s organizatorom i cijene se mogu dogovarati, osobito za više odabranih opcija.

Za sve detalje i upite vezane uz sponzorstvo 13. kongresa HDEK molimo kontaktirati Predsjednika organizacijskog odbora, Prof.dr.sci. Igora Stipančića, putem elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili telefonom 098/316-021